Om Sjokolade og Blomar
Flere 1000 sjokolader er blitt pakket mellom de syv fjell.
Paola heter jeg. Bergen er byen.
Etter det sjebnesvangre året 2017, er det så utrolig fint å kunne presentere Sjokolade og blomar.
Alle sjokoladene er håndpakket i gullfolie på storkjøkken for deretter å ha blitt fraktet til stuebordet. Frøpapir har dekket hver krok og krinkel av både stue og bord. Til noens frustrasjon av og til ; )
Frøpapiret har blitt brettet og limt rundt hver lille nydelighet av en sjokolade. Lenge har det vært venner og familie som har fått hjulene til å gå rundt. Mange fine samtaler rundt pakkebordet har det blitt mens flittige hender har jobbet vel og lenge. Tusen,tusen takk alle dere!!❤
![Paola cropped enhanced](https://sjokoladeogblomar.no/wp-content/uploads/sites/12/2021/10/Paola-cropped-enhanced-scaled.jpg)
Takk til Kafé Mat & Prat
Vi er så glad for samarbeidet vi har med Midtun Vekst. Midtun Vekst er en vekst bedrift som holder til i nærheten av Nesttun i Bergen.
De pakker både folie og frøpapiret.
Det er en fryd å jobbe med dem.
Les mer om deres arbeid:
![Paola lager sjokolade](https://sjokoladeogblomar.no/wp-content/uploads/sites/12/2021/10/Paola-lager-sjokolade.png)